LITTLE MISS LUCY LÖSVAGINA

3000003145

Ny Produkt

Trång och skön för starkare och skönare, vibrerande onani stunder!

Mer detaljer

235.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Flexibel slida i mjukt material. Trång och skön för starkare och skönare, vibrerande onani stunder! Gör handtrallan till ett himmelskt nöje. Liten och trång som en oskuld.

Längd: 13 cm

Kräver 2 AA batterier (ingår ej).

Omdömen

Path: > > LITTLE MISS LUCY LÖSVAGINA

Skriv din recension

LITTLE MISS LUCY LÖSVAGINA

LITTLE MISS LUCY LÖSVAGINA

Trång och skön för starkare och skönare, vibrerande onani stunder!

Skriv din recension

Sexleksaker ökar lusten

Sexleksaker ökar sexlusten

Sexleksaker är inget att skämmas för, det är ett naturligt inslag i dem flestas sexliv, sexleksaker är ett spännande sexigt, sensuellt sätt att öka lusten och åtrån, våra sexleksaker är billiga så man kan unna sig själv och sin partner något nytt lite då och då, vi har även massor av sexiga kläder både för honom och henne för att öka åtrån och lusten ytterligare. Tänk en het kväll med en god middag, du och din partner, du kommer att känna dig sexig och åtråvärd bara på tanken med ditt nya sexiga underklädes set, eller vad sägs om en riktig man i en sexig string?

Ja i fantasin finns inga gränser, alla människor är vackra och förtjänar ett skönt och tillfredsställande sexliv. Sexleksaker är en krydda i sexlivet som alla människor har rätt till, sexuellt tillfredsställda människor lever ett mer harmoniskt och skönt liv och mår mycket bättre, presterar bättre både hemma eller på jobb, en tillfredsställd människa är mycket gladare och mår mycket bättre.

Vårt utbud av nippelklämmor och smycken kommer att se sexigt ut med vad du än har på dig (eller om du är helt naken) och hjälpa till att ge lite extra stimulans för att verkligen få ditt och din partners blod att pumpa! Sexiga kläder är ju verkligen upphetsande, vi har snyggt och styggt för både Kvinnor och Män. För en sexig stund med din partner har vi allt du kan tänka dig av Sexleksaker av bästa kvalitet för alla tänkbara situationer och lustar, dildo, analpluggar, kaniner och vibratorer i alla dess färger och former, Grottan säljer endast väl testade Sexleksaker av högsta kvalitet.

Utbud av sexleksaker

Utbudet av sexleksaker

Utbudet av sexleksaker på Grottan Malmö är stort och mångsidigt, vi har sexleksaker för honom som tex Fleshlight om du är sas på egen hand, fler sexleksaker för honom är ju tex små fina sexleksaker för analt bruk, killar som vill använda sexleksaker för att få större penis ska titta på vårt sortiment av olika pumpar under kategorin sexleksaker, där finns pumpar för både nybörjare och den mer erfarna användaren.

Under sexleksaker för henne finns det otroligt mycket att välja på som ska kunna tillfredsställa även dem mest kräsna. Vi har en kategori med sexleksaker för båda som tex We-Vibe som är en underbar parvibrator, den stimulerar kvinnan både invändigt och utanpå klitoris samtidigt som mannen får sköna vibrationer, dem flesta sexleksaker för par kan ju även kvinnan använda själv. Våra sexleksaker som riktar sig till kvinnor finns det ett otroligt stort utbud, allt från små minivibratorer till gigantiska penisar, alla våra sexleksaker är väl beprövade och tillverkade med tanke på kvalitet, material och ett tilltalande utseende. Sexleksaker ska vara kul att använda och ska vara ett naturligt sätt att lättare få orgasm.

Dem flesta sexleksaker är lätta att sköta om, ta ur batterier när produkten inte används, var noga med rengöring efter användning och slutligen efter tvätt bör du smörja in den med tex ett glidmedel med silicon för att den inte ska torka ut, alla våra sexleksaker håller en hög kvalitet som kommer ge er sann ovillkorligt stimulerande sexlekar.

Allt inom sexleksaker

Vi har allt inom sexleksaker

När det gäller Sexleksaker, har alla olika smak när det gäller färg, stil, storlek, vibration och funktionalitet, Grottans lager av Sexleksaker som kaninvibratorer, dildos, sexdockor och nya kvinnliga Sexleksaker som The Womanizer och Männens Sexleksaker som strokers , Kuk ringar och penis pumpar är alltid av högsta kvalitet.

Om du köper din första vibrator, dildo eller annan intim produkt för att krydda ditt sexliv, har vi massor av alternativ som underlättar för dig i denna spännande värld, att användas på egen hand eller med en partner. Sexleksaker är ett prisvärt sätt att utforska dina sexuella lustar, speciellt om du är intresserad av bondage, för naturligtvis är bojor och ögonbindlar ett perfekt val för en kinky sovrumskväll.

En annan aspekt av sexualitet du kanske vill pröva på är analsex, och vi erbjuder en mängd anal Sexleksaker som passar både nybörjare och de som är lite mer erfarna. Butt pluggar är underbara eftersom de kan användas under alla former av sexlekar eller på egen hand, och Grottan har ett mycket brett urval, tex vibrator pluggar samt analpärlor som kan kännas underbart när du för dem in och ut, dildo i alla storlekar, med eller utan vibrator. Glöm inte att använda mycket glidmedel när du roar dig med anal lekar, Ja vi har både glidmedel och massageoljor i massor, inklusive smaksatta alternativ och även väldoftande och värmande.