SEXLEKSAKER FÖR HENNE

Den här sektionen är till för alla er kvinnor, noga utprovade Sexleksaker av bra kvalitet som är gjorda för att eftersträva kvinnors njutning, här finns olika Sexleksaker som tex strap-on, dildos, bröstpumpar, rabbit, kaniner, We-vibe mm.

Njut av en sensuell solosession eller njut av erotiskt förspel med en av våra Sexlek...

SEXLEKSAKER FÖR HENNE

Den här sektionen är till för alla er kvinnor, noga utprovade Sexleksaker av bra kvalitet som är gjorda för att eftersträva kvinnors njutning, här finns olika Sexleksaker som tex strap-on, dildos, bröstpumpar, rabbit, kaniner, We-vibe mm.

Njut av en sensuell solosession eller njut av erotiskt förspel med en av våra Sexleksaker för kvinnor. Dessa produkter är utformade speciellt för kvinnor i åtanke, och de inkluderar vibratorer, dildos, stavar och mer. Oavsett om du är ny på Sexleksaker eller letar efter något nytt och spännande, kommer våra Sexleksaker garanterat  uppfylla alla dina behov och lustar.

Läs mer
För henne Det finns 496 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 496 artiklar

sexleksaker för kvinnor

Sexleksaker för kvinnor

Sexleksaker tillåter oss att stimulera mer än en känslig plats samtidigt. De låter oss experimentera med känsla och olika typer av stimulans.

De förbättrar din förmåga att föra din älskade till sjunde himlen med fantastiska orgasmer. Sexleksaker frigör oss, tar fram det bästa i oss, och jag tror att de kan göra världen till en mer passionerad och fredlig plats.

Sexleksaker vibrator

En bra vibrator

Damer, låt oss börja med grunderna. Jag vet att det här låter elementärt, men om du ska bygga en solid sexleksaksamling och en stabil grund behöver du börja med en vibrator av hög kvalitet. Det är här en vibratorn kommer in. En vibrator ska vara av hög kvalitet så du inte står med skägget i brevlådan när det väl hettar till, Vi på Grottan säljer bara Sexleksaker av hög kvalitet.

En vibrator är kärnan i din godislåda, så därför är det som med allt annat viktigt, att man köper kvalitets produkter. Det är där allt börjar och där allt slutar, en vibrator från Grottan.

sexleksaker klitoris

Klitoris stimulator

Om du har en bra klitoris stimulator har du kommit långt, men du behöver definitivt något för g-punkten med. Titta runt i vår shop, där finns allt du behöver till din samling. Vad är g-punkten undrar du? Låt oss ta reda på det innan vi kommer till Sexleksakerna. Det område som kallas G-punkten sitter några centimeter in i slidan efter framväggen (alltså mot magen). Området är fullt av nervtrådar och svällkroppar och via slidans väggar kan man också nå klitoris inre delar.

G-punkten kan kännas lite skrovlig på ytan. Om du är upphetsad så svullnar hårdnar området, vilket gör det lättare att hitta. Vissa tycker det är skönt att stimulera g-punkten, för andra är det skönare att smeka andra ställen istället. Anatomiskt är vi människor rätt lika varandra, men vad vi njuter av varierar desto mer.

När man stimulerar g-punktsområdet behövs ofta lite kraftigare stimulering än när man smeker andra ställen på könet. Du kan t ex trycka, massera eller dra med fingrarna längst slidans framvägg. Det finns också särskilda g-punktsstavar som är anpassade för denna massage.