MASSAGEOLJA-MAGOON MOSCHUS MASSAGEOLJA 100 ML Visa större

MAGOON MOSCHUS MASSAGEOLJA 100 ML

0621552 0000

Ny Produkt

Magoone Massage Olja Musk En het, härligt olja för skön massage på Er partner!

Mer detaljer

125.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Magoone Massage Olja Musk En het, härligt olja för skön massage på Er partner!
Caring erotisk massageolja med stimulerande, berörande doft av musk.
Vattenlöslig och lätt att tvätta bort. Hållbara glidegenskaper.
Inga konserveringsmedel.

Magoon är ett varumärke som har marknadens härligaste, sensuella och väldoftande massageoljor.

100 ml

Omdömen

Path: > > MAGOON MOSCHUS MASSAGEOLJA 100 ML

Skriv din recension

MAGOON MOSCHUS MASSAGEOLJA 100 ML

MAGOON MOSCHUS MASSAGEOLJA 100 ML

Magoone Massage Olja Musk En het, härligt olja för skön massage på Er partner!

Skriv din recension

Massageolja

Va på gott humör

Par, om ni inte redan gör det här, är massage så bra för ett förhållande. Det är ett bra sätt att stärka banden med din andra hälft. En parmassage är en underbar gåva att dela med varandra. Det kommer inte bara att stärka banden mellan er som par, det kan minska stressen för både givaren och mottagaren.

Att vara på gott humör hjälper dig att bli intim och detsamma kan man säga om massage. Grunderna för en bra professionell massage inkluderar att dämpa ljuset, avkopplande musik, eteriska oljor för aromaterapi, ett uppvärmt underlag och en lugnande röstton, från den som masserar.

Massageolja

Glöm inte oljan!

För en bra grundläggande massage är olja ett måste! Grottan föreslår att du använder massageolja när du ger massage till din partner. Massageolja är utformad för att hålla sig längre på huden och ge bättre glid. Grottan har ett stort utbud för alla smaker och lustar, du kan även använda dem flesta massageoljor som glidmedel till dina Sexleksaker.

Aromaterapioljor kan också användas, men eftersom dessa oljor tränger in direkt i blodflödet, bör försiktighet tas vid användning av rena eteriska oljor. Eteriska oljor av lavendel och pepparmint är bra produkter.

En bra massage är vad alla ska sträva efter, Vad som är nödvändigt för en bra massage är samma saker som krävs för ett bra förhållande. Kommunikation och kemi är båda viktiga. Prata med din partner, fråga om trycket är bra där han eller hon vill att du fokuserar, och vad som är bäst. Kommunikationen kommer inte bara att göra massagen bra, den kommer även att stärka era band.

Massageolja

Använd avslappnande handlag

När du ger någon en terapeutisk massage, var noga med att använda långsamma, avkopplande rörelser. Det är viktigt att ta det lugnt och metodiskt när man ger massage. En paus i vardagen från jobb och stress behöver alla för ett harmoniskt liv.

Ta god tid på er

Varje massage kan vara en sensuell upplevelse genom att det stimulerar alla dina sinnen samtidigt. Det viktigaste att komma ihåg är att ta dig tid och njuta av upplevelsen. En massage mellan par ska vara en avkopplande och trevlig upplevelse,så fokusera bara på långa, släta drag och läs av din partner och hur hen reagerar på massagen.