MY SIZE 57 MM KONDOMER 10 ST Visa större

MY SIZE 57 MM KONDOMER 10 ST

0411540 0000

Ny Produkt

Transparenta kondomer, bredd 57 mm, längd 180 mm.

Mer detaljer

170.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Transparenta kondomer, bredd 57 mm, längd 180 mm (standardstorlek 52 x 180 mm). Rekommenderad penis omkrets: 11,5-11,9 cm, rekommenderade penis Ø 4 cm. Med glidmedel-beläggning och reservoar.

10 Stycken

Omdömen

Path: > > MY SIZE 57 MM KONDOMER 10 ST

Skriv din recension

MY SIZE 57 MM KONDOMER 10 ST

MY SIZE 57 MM KONDOMER 10 ST

Transparenta kondomer, bredd 57 mm, längd 180 mm.

Skriv din recension

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Hur använder jag kondomer

Hur använder jag en kondom?

Om du vill att din kondom ska fungera måste du använda den korrekt. Lyckligtvis är det väldigt enkelt. Här är vad du behöver veta.

Rulla på kondomen när din penis är hård, INNAN den berör din partners mun eller könsdel - och bär den hela tiden du har sex. Detta hjälper till att skydda dig. Det förhindrar också kontakt med pre-ejakulat (pre-cum), som kan ha STD-bakterier och kan innehålla spermier som kan orsaka graviditet.

1. Kondomer varar länge, men du bör alltid kontrollera utgångsdatumet som finns skrivet på omslaget eller lådan. Öppna kondomerna försiktigt så att du inte skadar dem - använd inte dina tänder eller sax.

2. Se till att kondomen är redo att rulla på rätt sätt: rullen ska vara på utsidan så det ser ut som en liten hatt och den rullar ut lätt. Du kan rulla lite med fingrarna innan lite innan du sätter på den för att se till att det blir rätt. Om du av misstag sätter på kondomen på fel håll, vänd den inte och använd den inte igen - ta en ny.

3. Knip på kondensspetsen och placera den på huvudet på din penis. Lämna lite utrymme på toppen för att samla sperma. Om du inte är omskuren, kan det vara bekvämare att dra tillbaka din förhud innan du placerar kondomen på spetsen av din penis och rullar ner den.

4. Rulla kondomen längs penis ända ner till roten. Du kan lägga några droppar vattenbaserat eller silikon glidmedel inuti kondomens spets och / eller på utsidan av kondomen när den är på.

5. Ha sex!

Hur tar jag av kondomen

Hur tar jag av kondomen?

När du ejaculerat, håll fast på kondomens kant och dra din penis ut ur din partners. Gör detta innan din penis blir mjuk, så kondomen inte blir för lös. Ta försiktigt av kondomen bort från din partner så att du inte droppar sperma på hen av misstag. Kasta kondomen i soporna - spola inte ner den på toaletten (det kan täppa rören).

Du kan inte återanvända kondomer. Rulla på en ny kondom varje gång du har vaginalt, oral eller analsex. Du bör också använda en ny kondom om du växlar från en sort av sex till en annan (som anal till vaginal).

Oroa dig inte om du förlorar erektionen (din penis blir mjuk) medan du bär en kondom - det här är super vanligt. Om detta händer bör du byta kondom. Ta bara av kondomen, och när din penis är styv igen, rulla på en ny.

Övning ger färdighet, så det är en bra idé att vänja sig vid att sätta på kondomer innan du faktiskt använder en för sex. Du kan med kondomer på din egen penis, eller en banan, gurka eller en tunn flaska - allt penisformat går bra! Bli kondom proffs INNAN du har sex, gör det mycket lättare att använda dem korrekt när det blir skarpt läge.

Ta hand om dina kondomer

Ta hand om dina kondomer

Att ta hand om dina kondomer och använda dem korrekt varje gång du har sex är nyckeln. Förvara dina kondomer på en sval, torr plats borta från skarpa föremål och direkt solljus. Förvara dem inte i fickan, bilen eller badrummet under långa perioder (över 1 månad), eftersom överdriven värme och fukt kan skada kondom över tid.

Kontrollera alltid utgångsdatumet och se till att det inte finns några hål i förpackningen innan du öppnar kondomen. Du borde kunna känna en liten luftbubbla när du klämmer på omslaget. Om en kondom är trasig, torr, stel eller klibbig, släng den bort. Kondomer kan med fördel användas på Sexleksaker, dem både skyddar och förenklar rengöring. Eftersom du måste använda en ny kondom varje gång du har sex eller får en ny erektion, är det en bra idé att lagra upp, Grottan har ett stort utbud av utvalda testade väl beprövade kondomer i alla storlekar och färger. Ha kondomer i närheten när stämmningen börjar hetta till.

De flesta kondomerna kommer smörjda, men tillsättning av extra vattenbaserad eller silikon glidmedel är ingen fara. Sätt några droppar på huvudet på din penis eller innanför kondomens spets innan du rullar på den och / eller på kondomens utsida när du har den på dig. Använd inte något som har olja i sig på latexkondomer, som vaselin, lotion, babyolja, smör eller matoljor. Olja kan skada latex kondomer.

Det är lätt att göra kondomer roliga och sexiga - allt som krävs är en liten kreativitet och en positiv attityd! För många människor är kondomer en naturlig del av förspelet. Att din partner rullar på kondomen, applicera glidmedel, och stimulera varandra och säga sexiga saker medan du sätter på kondomen. Dessutom vet du att du skyddar varandra från graviditet och / eller STD: er, hjälper er att slappna av och fokusera på att få det skönt.