Apotek

I vårt apotek kan du hitta bland annat massageoljor, glidmedel, kondomer, penis krämer, delay spray, potensmedel, krämer som gör både klitoris och penis känsligare och mycket mycket mer. Alla våra produkter är allergi testade och säkra att använda, Vi har även lustförhöjande hjälpmedel för både kvinnor och män. Alla våra hjälpmedel innehåller bara naturliga och väl utprovade ingredienser. Här finns även produkter för att vårda dina Sexleksaker.

Apotek Det finns 108 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 108 artiklar

Bättre sex - vad du kan göra

Bättre sex - vad du kan göra

Det är bra att vara medveten om produkter som inte fungerar. Det finns inget allmänt botemedel mot erektil dysfunktion, så var försiktig med alla piller som annonserar en "snabb fix" eller "nytt sensationellt botemedel" eftersom dem flesta är verkningslösa.

Produkter som annonseras som "naturliga" eller "växtbaserade" kosttillskott har inte heller visat sig bidra till att förbättra problemen med sexuell dysfunktion. Våra piller för kvinnor och män är väl beprövade och med många nöjda kunder.

Om du har problem i ditt sexliv är det väldigt viktigt att tänka på alla de olika faktorer som kan orsaka dem. Dessa kan vara:


* fysiskt (en biverkning av vissa läkemedel)
* relaterat till dina livsstilsval (röka, dricka för mycket alkohol, ta droger som kokain eller cannabis)
* psykisk (ångest, depression eller tidigare traumatiska sexuella möten)
* relationsproblem
* Ökad ålder

Sexpiller för män

Sexpiller för män

Lustökande medel är designade för att öka din njutning i sovrummet och våra lustökande medel kan verkligen få fart på ditt sexliv. Vårt urval av piller och droppar för män ökar lusten och förmågan på dem flesta.

Våra medel kan användas för att öka erektionens styrka, hur länge din erektion varar och känslighet, samtidigt stärker dem din totala sexuella upplevelse.

Grottan har ett stort urval av potenshöjande medel för att tillfredsställa allas önskemål och behov. Givetvis kan man använda dessa medel när man använder sexleksaker på sig själv för att öka känslan.

piller som förbättrar sex för kvinnor

Finns det några piller som förbättrar sex för kvinnor?

Problem med kvinnlig sexuell funktion kan sträcka sig från förlust av libido (sexuell lust), smärta under eller efter sex och problem med orgasm. Liksom med manlig sexuell dysfunktion måste alla faktorer (fysiska, psykologiska och relationella) beaktas innan man bestämmer sig för en lämplig behandling.

Det finns några piller på Grottan som kan användas för att hjälpa till med förlust av libido.

Vaginal smörjning kan också bidra till att förbättra sex för kvinnor, om du tycker att du lider av vaginal torrhet eller ömhet ska du prova ett bra glidmedel.